Aanpassing en Alternatieven

hout-timmerman-pntmaatwerkAls u lichamelijk beperkter bent of bent geworden zal het vaak noodzakelijk zijn uw woning aan te passen aan uw beperking om (comfortabeler) te kunnen blijven wonen. Ik wil u graag helpen uw huis zo goed mogelijk op uw behoeften en wensen af te stemmen. Ik kan een kleine of grote verbouwing realiseren maar ook kleinere klussen voor u doen.

Bij het aanpassen van een ruimte/woning aan een beperking kan ik met u meedenken en kan ik uw wensen omzetten in een haalbaar plan. Ik kan alternatieven en mogelijkheden aandragen en rekening houden met uw budget in materiaalgebruik of constructie. De geijkte weg hoeft niet altijd de beste voor u te zijn. Vaak zijn er ook andere oplossingen mogelijk. Ik wil met u meedenken en kom misschien met een creatievere maar net zo efficiënte oplossing….

Als u op een andere manier speciale eisen aan een project stelt bijv. qua duurzaamheid. Kan ik met u meedenken en samen de markt verkennen. De mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid zijn heel groot.